På höstens skrivarkurs med Dag Öhrlund råkade jag under min marknadsföringslektion säga att ”jag gillar män” – och det gör jag ju i och för sig – vad jag menade var att jag har en förkärlek för ordet men. Kastar in det titt som tätt, helt i onödan. Suck.

Men just nu så saknar jag några män.
Jag sitter som bäst och planerar för mina marknadsföringspass på vårens kurs (det finns väl ingen aspirerande författare som idag inte inser att halva författarens jobb består av olika former av marknadsföring och sälj) och konstaterar att på vårens kurs lyser männen med sin frånvaro. Jag undrar varför?

Så ett upprop nu till alla er duktiga män, och kvinnor, som längtar efter en helgs intensivt skrivande och en kreativ urladdning – anmäl er till Dags (och min) skrivarkurs i maj. Det finns ett par platser kvar.